Startapi, povećajte sebi šansu za investicije! Prijavite se za Investment Readiness programme

investment potential

Startapi, povećajte sebi šansu za investicije! Prijavite se za Investment Readiness programme

Započeli ste biznis na Zapadnom Balkanu i tražite investicije kako biste pomogli vašem startapu da raste i postigne svoj pun potencijal? Investment Readiness programme je prilika da to i ostvarite!

U okviru projekta EU4TECH Western Balkans organizovan je intenzivan trening koji će startapima pomoći da povećaju šansu za dobijanje investicija. Startapi će imati priliku da rade sa mentorima koji će im pomoći da koriste niz alata za prikupljanje sredstava i razvoj svog biznisa. Pored toga, startapi će učestvovati i u bootcamp-u i Investicionom forumu koji će se održati u Beogradu, 25. aprila 2018.

Mentori će doći iz široke međunarodne mreže partnera konzorcijuma: EY, MITO Technology and inno TSD. Svi mentori imaju iskustva u prikupljanju sredstava za svoje poslovne poduhvate i poznaju širok spektar poslovnih modela i oblasti rada.

Agenda:

  • mart-april: Radionice sa međunarodnim stručnjacima;
  • 24. april: Intenzivni trening za prezentovanje biznis ideja – ‘Bootcamp’;
  • 25. april: Investicioni forum gde će startapi predstaviti svoje ideje investitorima iz EU i regiona.

Radni jezik programa je engleski.

Ovaj poziv je otvoren za sve startape bez obzira na sektor, a broj mesta je ograničen.

Učešće u programu je besplatno.

Trening je namenjen za 35 startapa iz Srbije, Crne Gore, Albanije, Bosne i Hercegovine, Makedonije. Proces selekcije sprovodi tim eksperata, a konačni rezultati će biti dostavljeni putem e-maila.

Prijava se vrši popunjavanjem formulara do 28. februara 2018.

Izvor: https://eu4tech.eu/application-for-investment-readiness-support/?utm_source=mailing&utm_medium=email&utm_campaign=S180209