Otvoren poziv za BASF Innovation Hub 2023

Otvoren poziv za BASF Innovation Hub 2023

Najveća svetska hemijska kompanija BASF organizuje treći po redu regionalni pitch događaj BASF Innovation Hub 2023, sa ciljem pružanja podrške individualnim inovatorima i startap kompanijama iz 11 zemalja Centralne i Jugoistočne Evrope, uključujući i Srbiju. Događaj pruža slobodan prostor za rast inovativnih ideja i svim akterima omogućuje prepoznatljivost, vidljivost i investicije neophodne za dalji razvoj.

BASF Innovation Hub 2023 organizuje se u formi hibridnog događaja i sastoji se od dva glavna segmenta, nudeći tako jedinstvenu priliku inovatorima da svoja rešenja predstave i članovima žirija, ali i široj publici – prvo, kroz seriju lokalnih događaja (kao deo klastera zemalja), a potom za pobednike na klaster nivou i Grand Finale događaju. Na ovaj način obezbeđuje se veća vidljivost i razvojne prilike za dalji uspeh inovacija!

Na Grand Finale događaju biće odabran pobednik, koji dobija nepovratnu inicijalnu investiciju u iznosu od 5.000 EUR, bez obzira na to da li će BASF nastaviti da podržava ideju.

Poziv je otvoren za individualne inovatore ili startape na bilo kom nivou razvoja (od koncepta do skaliranja), čije se rešenje odnosi na misiju Envision 2050 i targetira zelenu i digitalnu transformaciju (uključujući: čiste tehnologije, cirkularnu ekonomiju i strategiju „od farme do viljuške„), i koji su u potrazi za kompanijama i partnerima koji mogu da obezbede inicijalnu finansijsku podršku, ekspertizu, konsultantske usluge i vidljivost.

Učešće je potpuno besplatno, a mogu se prijaviti i oni koji su učestvovali u prethodnim edicijama BASF Innovation Hub!
Prijave su otvorene do 29. septembra, a sve dodatne informacije, kao i formular za prijavu, nalaze se na stranici: https://join-innovationhub.com/