Srpska kompanija Playerhunter prikupila više od 570.000 funti putem crowdfunding kampanje

player hunter

Srpska kompanija Playerhunter prikupila više od 570.000 funti putem crowdfunding kampanje

O sjajnoj mogućnosti finansiranja koju nudi crowdfunding svedoči još jedan fenomenalan uspeh srpske kompanije Playhunter!

Ova digitalna kompanija uspela je da ispuni i premaši svoj cilj na svetskom tržištu putem crowdfunding kampanje. Ciljana suma od 500.000 funti već je premašena za više od 70.000 funti! Playerhunter je preko crowdfunding kampanje finansirao digitalnu platformu za povezivanje menadžera, fudbalera, klubova, trenera, skauta, celog fudbalskog sveta na jedno mesto, a može se opisati i kao ,,LinkedIn za sport’’. U aprilu 2018. godine, Playerhunter je imao preko 85.000 registrovanih korisnika, a nedavno je predstavljena i nova verzija aplikacije za mobilne telefone na Android operativnom sistemu, uskoro stiže i verzija za iOS, a kompanija nastavlja sa unapređenjem platforme.

Playerhunter je pokrenuo crowdfunding kampanju sa ciljem da poboljša aplikaciju, dođe do million korisnika u 2019. godini, kao i da uveća monetizaciju kompanije.
Ova vrsta crowdfunding-a omogućava da svaki punoletni pojedinac investira u određeni projekat i postane njegov suvlasnik, u ovom slučaju Playerhunter-a. Dakle, ukoliko ste zainteresovani da posedujete deo kompanije posetite www.crowdcube.com/playerhunter i podržite ekipu.

Playerhunter je već dobio podršku Virgin Startup programa iz Velike Britanije i to kao prva kompanija van Ujedinjenog kraljevstva koja je dobila podršku ovog programa i velikom brzinom ostvaruje svoje planove i ciljeve kada je reč o broju korisnika i mogućnostima njene platforme.

Izvor: http://startup.icthub.rs/playerhunter-prikupio-550-000-funti-kroz-crowdfunding-kampanju/