Evo sjajne prilike da steknete dobre kontakte!

mobility fund

Evo sjajne prilike da steknete dobre kontakte!

Često možete čuti rečenicu: “Nije bitno šta znaš, već koga znaš”.

I zaista, u poslovnom svetu, poznavati prave ljude jeste bitna stavka na putu do uspeha.

Pilot program pod nazivom “Western Balkans Mobility Fund” pokrenut od strane Nemačke organizacije za međunarodnu saradnju (GIZ) zajedno sa još 11 partnera, Vam omogućava baš to.

Učesnici će u okviru programa moći da upoznaju,investitore, poslovne partnere i druge startape iz regiona, što će im dati priliku za uspostavljanje saradnje.
Ako Vam kažemo da je omogućeno učestvovanje na pitch događajima, radionicama i konferencijama, onda ostaje samo da se prijavite.
Ovo su pravila:

  1. Žiri fonda mobilnosti odabira i objavljuje prijave u saradnji sa partnerima svaka 4 meseca.
  2. Odabranim učesnicima se nadoknađuju troškovi puta i učešća do ukupnog iznosa od 800 evra. Rezervacija putovanja se odvija u koordinaciji sa osobljem GIZ-a iz zemalja regiona.
  3. Troškove smeštaja tokom trajanja mobilnosti snose ili na drugi način organizuju sami učesnici.
  4. Nakon povratka, učesnici su obavezni da dostave video blog ili video zapis koji opisuje šta su naučili, kao i sam tok putovanja.
  5. Svaki pojedinačni učesnik podrške mobilnosti kvalifikuje se za jedan grant godišnje.

Kako je Centar za Transfer Tehnologije Univerziteta u Beogradu jedan od partnera na projektu, biće potrebno da potencijalni učesnici iz Srbije na pitanje broj 4 u upitniku (Which entrepreneurship program are you part of?) odaberu opciju Center for Tech Transfer (Belgrade, Serbia).

Prijave možete slati putem link-a do 15.10.2018.godine

Izvor: https://www.mobilityfund.co/