Želite da doprinesete inovativnom ekosistemu Dunavskog regiona? Prijavite se za DanuBioValNetRoadMapping Workshop

DanuBioValNet

Želite da doprinesete inovativnom ekosistemu Dunavskog regiona? Prijavite se za DanuBioValNetRoadMapping Workshop

Proizvodi na bazi bilja – farmaceutski proizvodi, dijetetski suplementi i prirodna kozmetika predstavljaju važnu privrednu aktivnost u zemljama Dunavskog regiona. Iz tog razloga okupljaju se eksperti za industriju, tehnologiju, tržište kao i kreatori politika iz Baden-Vurttemberga, Bugarske, Slovenije, Srbije i drugih zemalja Dunavskog regiona kako bi razgovarali o trendovima i predstojećim zakonima vezanim za industriju proizvoda na bazi bilja.

Prijavite se na Radionicu za razvoj akcionog plana (Road Mapping Workshop) projekta DanuBioValNet na kojoj će se govoriti o uslugama potrebnim industriji i uspostavljanju veza između industrije i organizacija za istraživanje i razvoj. Cilj je da se informišemo o trendovima koji će uticati na razvoj proizvoda i tržišta i da steknemo uvid u mogućnosti i izazove sa kojim se suočavaju klasteri aktivni u ovoj industriji kao i da se definišu koraci koje treba preduzeti da se poboljša okvir za poslovanje u ovoj industriji.

Radionica će se održati 17. aprila 2018, 13:00-17:00 časova u Beogradu, u Privrednoj komori Srbije, Terazije 23, sala na 8. spratu.

Rok za prijavu je 13.04.2018. na na adrese zmaric@mas.bg.ac.rs ili skirin@mas.bg.ac.rs

Radni jezici radionice su engleski i srpski. Obezbeđene su usluge prevodioca.

Organizatori radionice su Projekat DanuBioValNet i Inovacioni centar Mašinskog fakulteta Univerziteta u Beogradu u saradnji sa PKS- Udruženjem za biljnu proizvodnju i EEN mrežom u Srbiji.

Agendu događaja preuzmite na ovom linku