ZANIMA VAS ZELENA EKONOMIJA? ONDA SU OVO PRAVE RADIONICE ZA VAS!

green economy

ZANIMA VAS ZELENA EKONOMIJA? ONDA SU OVO PRAVE RADIONICE ZA VAS!

Climate innovation hub, Privredna komora Srbije i Climate- KIC organizuju seriju jednodnevnih, besplatnih radionica o osmišljavanju i razvoju poslovnih ideja i rešenja u oblasti zelene ekonomije. Projekat je podržalo Ministarstvo za zaštitu životne sredine, sa ciljem da se mladi aktivnije uključe u rešavanje izazova u oblasti životne sredine i zelene ekonomije.

Učesnici će naučiti kako da znanja iz svojih oblasti pretoče u poslovne ideje , koje ih mogu inspirisati da pozitivno utiču na okruženje i zajednicu u kojoj žive.
Radionice su namenjene studentima završnih godina na prirodno-matematičkim, inženjerskim, tehničkim i tehnološkim fakultetima; kao i studentima na ekonomskim i drugim fakultetima (npr. organizacione nauke i/ili druge društvene nauke).

Radionice se organizuju online, uz primenu savremenih i inovativnih informacionih tehnologija i alata za učenje. Cilj radionica je da učesnici osmisle i detaljnije razrade poslovne ideje, koje se oslanjaju na oblasti njihovih osnovnih studija, a koje mogu da doprinesu razvoju zelene ekonomije i borbi protiv klimatskih promena.

Prva radionica se održava u četvrtak 5. novembra
Druga radionica se održava u utorak 10. novembra
Radionice traju od 10:00 do 16:00

Nakon završene radionice obezbeđen je sertifikat.

Prijavite se na sledećem linku: https://forms.gle/en33B2PAyHktGbwB6