Upitnik o studentskom preduzetništvu

Upitnik o studentskom preduzetništvu

Dragi studenti i studentkinje,

pozivamo vas da popunite kratak upitnik i pomognete Univerzitetu u Beogradu u utvrđivanju studentskih stavova o inovaciji i preduzetništvu:

https://bit.ly/33TE80s

Upitnik je namenjen studentima i studentkinjama koje zanima preduzetništvo, kao i vođama studentskih timova koji se bave razvojem inovacija i drugih poslovnih ideja, i osnivačima startap-ova koji studiraju na Univerzitetu u Beogradu.

Rok za popunjavanje upitnika je 31. maj 2021. godine.

Želimo da vam pomognemo i budemo podrška inovativnim idejama, a na tom preduzetničkom putu, potrebni su kvalitetno znanje i relevantne veštine. Podsticanjem transfera znanja i veština i jačanjem saradnje između studenata i profesora, stvorićemo dobar temelj podrške za sve vas koji ste spremni da se upustite u preduzetničke vode.

U okviru Evropske univerzitetske alijanse “Circle U.”, koju čine Univerzitet u Beogradu i još šest uglednih evropskih univerziteta, razvijaju se zajedničke aktivnosti među kojima je i jačanje preduzetničkog i inovativnog kapaciteta studenata. Na našem Univerzitetu postoje značajna iskustva i primeri dobre prakse iz ove oblasti.
Za više informacija o alijansi i projektu, posetite internet stranicu: https://www.circle-u.eu/

Hvala što ćete izdvojiti malo vremena i pružiti nam relevantne i važne informacije, koje su samo prvi korak u aktivnostima Univerziteta na ovom značajnom projektu!