Univerzum – prilika koja se ne propušta

Univerzum – prilika koja se ne propušta

Imati originalnu i inovativnu ideju je sjajna stvar kojom se možeš pohvaliti, ali pronaći način da je realizuješ je ono što pravi razliku između sanjara i ozbiljnih preduzetnika!

U pronalaženju načina za razvoj poslovne prilike sada ti mogu pomoći dve udružene strane – Univerzitet u Beogradu i kompanija Mozzart, kroz zajednički osmišljen biznis akcelerator program Univerzum.

Univerzum stavlja u fokus timove i kompanije sa inovativnim idejama, u bilo kojoj fazi razvoja, kojima pruža neophodne veštine i alate, najbolju biznis edukaciju, priliku za rad sa vrhunskim mentorima i predavačima i važne kontakte za buduće poslovne poduhvate.

Program obuhvata edukativni Bootcamp za sve timove koji prođu prvi krug selekcije, i intenzivan Akcelerator program, fazu koja osigurava početni finansijski grant i koja će te pripremiti za prezentovanje pred potencijalnim investitorima, tako da ih ubediš da je baš tvoja ideja vredna investiranja.

Inovativne preduzetničke metodologije, specijalne radionice i događaji, rad na pitch-u, mogućnosti za finansiranje, ALUMNI mreža kao podrška i nakon završetka programa – samo su neki od razloga zbog kojih ne smeš propustiti jedinstvenu šansu koja se nalazi pred tobom.

Centar za transfer tehnologije Univerziteta u Beogradu učestvovao je u osmišljavanju Univerzuma i dao je značajan doprinos kreiranju pouzdanog i kvalitetnog programa koji će učesnicima pružiti neophodno znanje i alate za lansiranje poslovne prilike na viši nivo. Članovi tima Centra za transfer tehnologije učestvovaće i u narednim fazama programa, kako bi prijavljenim timovima pomogli da na najefikasniji način savladaju sve poslovne izazove i konačno realizuju svoju inovativnu ideju.

Sve neophodne informacije, kao i formular za prijavu, možeš pronaći na stranici: https://univerzum.info/

Prijave su otvorene do 17. novembra, a tim Centra ti stoji na raspolaganju za rešavanje svih potencijalnih nedoumica.

Srećno!