Ubrzajte pripremu projektne dokumentacije – Prijavite se za trening i obezbedite besplatno korišćenje aplikacije narednih godinu dana

OpenPuzzles

Ubrzajte pripremu projektne dokumentacije – Prijavite se za trening i obezbedite besplatno korišćenje aplikacije narednih godinu dana

Apliciranje za različite fondove je budućnost finansiranja istraživanja, ali priprema potrebne dokumentacije uzima puno vremena. Baš iz tog razloga smo organizovali trening koji će vam pomoći da brže i lakše kreirate projektnu dokumentaciju.

Trening za kreiranje projektne dokumentacije na primeru Horizonta 2020 će održati kompanija OpenPuzzles koja će vam predstaviti kako da na brži i jednostavniji način, korišćenjem nove aplikacije, pripremite sva potrebna dokumenta za prijavljivanje projekta.

Besplatan trening je otvoren za zaposlene na fakultetima i institutima Univerziteta u Beogradu koji imaju iskustva u pisanju projekata i rade na kreiranju obimne projektne dokumentacije za projekte Horizont 2020. Učesnici radionice treba da ponesu laptop i da pripreme svoja dokumenta za rad u aplikaciji (docx, excel, pdf, txt, jpeg, png).

Nakon održanog treninga, učesnici će dobiti pravo na besplatno korišćenje aplikacije OpenPuzzles koja olakšava pripremu projektne dokumentacije u trajanju od 12 meseci.

Trening će se održati 23. februara u periodu 11:00 – 15:00h u Rektoratu Univerziteta u Beogradu (Sudentski trg 1), Sala 16.

Prijava za trening vrši se popunjavanjem formulara, najkasnije do ponedeljka, 19. februara do 23:59h.

Broj učesnika treninga je ograničen.