THRIVE AgriFood – AgTech & FoodTech takmičenje

THRIVE AgriFood – AgTech & FoodTech takmičenje

Želite da učestvujete u startup izazovu i date doprinos ostvarenju cilja da Evropa bude prvi klimatski neutralni kontinent do 2050. godine?
Onda su ovo sjajne vesti za vas!

THRIVE evropski izazov usmeren je na rešavanje problema poljoprivredne i prehrambene industrije, ubrzavajući razvoj i investirajući u kvalitetne i održive ideje. Usko je povezan sa evropskim Zelenim sporazumom od koga zavisi cilj dostizanja klimatske neutralnosti.

Svoju prijavu možete poslati do 2. jula, i to ukoliko radite na razvoju tehnologija iz sledećih oblasti: softveri, senzori, robotika i automatizacija, bezbednost hrane, farme u zatvorenom prostoru, biotehnologija, ishrana useva, oplemenjivanje, zdravlje i bezbednost životinja, menadžment proizvodnje i lanca snabdevanja, inovativni sastojci, prediktivna analiza, pakovanje i održavanje.

Samo učešće u izazovu donosi brojne benefite, kao što su povezivanje sa lokalnim i međunarodnim investitorima i organizacijama, rad sa stručnim mentorima, pristup globalnoj THRIVE mreži preduzetnika i promocija brenda kroz Forbes Media i THRIVE kanale komunikacije.

Finalisti će biti odabrani u avgustu 2021., a pobednik dobija priznanje THRIVE evropskog izazova, uz plasman u finale globalnog THRIVE akcelerator programa.

Za više informacija, posetite internet stranicu: https://thriveagrifood.com/europe-challenge/

Požurite sa prijavom, i srećno!