The Next Round 2021

The Next Round 2021

Treću godinu zaredom organizuje se strateški i pregovarački samit The Next Round, najveća investicijska konferencija za investitore koji ulažu u Centralnu u Istočnoevropsku regiju (CEE regija), koja je do sada privukla više od 2 milijarde evra investitorskog kapitala.

Konferencija okuplja ugledne VC investitore i predstavnike institucija Evropske unije, sa ciljem razmene iskustava i znanja o izazovima finansiranja i drugim kritičnim pitanjima prilikom pružanja podrške razvoju startap timova. Očekuje se više od 500 učesnika, više od 600 sastanaka sa potencijalnim investitorima i više od 60 međunarodnih govornika.

Program je podeljen na dva dela, a ceo događaj organizovan je u hibridnom obliku, sa najvećim brojem sadržaja dostupnim online.
Prvi deo konferencije je strateški samit, koji će okupiti brojne predstavnike Evropske unije, kreatore politika, uspešne startapove i stejkholdere evropskog startap ekosistema. Oni će razmeniti znanje i predviđanja o rastu evropske startap scene.
Drugi deo konferencije usmeren je na pristup pregovaranju, sklapanje dogovora i ‘1 na 1’ umrežavanje sa najznačajnijim investitorima iz CEE regiona, a za ove sastanke potrebno je unapred rezervisati mesto.

Konferencija se održava 26. i 27. oktobra 2021. godine, a dodatne informacije i formular za prijavu pronađite na sledećem linku: https://www.nextround.eu/register

Organizatori The Next Round samita su ABC Accelerator i CEED Slovenija, glavni partner je South Central Ventures, a događaj je finansiran od strane Vlade Republike Slovenije, Slovenačkog preduzetničkog fonda i Evropske unije.