Tech4SmartCities 2021

Tech4SmartCities 2021

Da li imate inovativnu ideju ili projekat koji rešava pitanje klimatske neutralnosti urbanih područja? Potreban vam je partner za poboljšanje i razvoj tehnologije? Na pravom ste mestu!

Tech4SmartCities je događaj koji se održava 17. juna, a usredsređen je na održive i pametne tehnologije. Otkriće vam brojne mogućnosti za poslovanje i saradnju u oblasti energetskih performansi, urbane mobilnosti, održive gradnje, cirkularne ekonomije i digitalne transformacije. Pored toga, prikazaće i mogućnosti za istraživanje i inovacije u okviru novog programa Horizont Evrope (Horizon Europe).

Događaj će obuhvatiti nekoliko paralelnih aktivnosti, a predstavlja idealnu priliku za upoznavanje potencijalnih partnera i investitora i dugoročnu istraživačku saradnju zasnovanu na transferu tehnologije, inovacijama i istraživačkim aktivnostima sa zajedničkim ciljem razvijanja i plasiranja održivih i efikasnih rešenja za gradove.

Učešće na događaju je besplatno, ali je registracija neophodna i prijave su otvorene do 14. juna! 

Za više informacija o aktivnostima i agendi, kao i načinu prijave, posetite internet stranicu: https://tech4smartcities-2021.b2match.io/