Startapi, ukoliko vam je TechCrunch Disrupt željena destinacija, ne smete zaobići Spark.me konferenciju!

spark.me

Startapi, ukoliko vam je TechCrunch Disrupt željena destinacija, ne smete zaobići Spark.me konferenciju!

Takmičenje startapa Spark.me održaće se 25. i 26. maja u okviru Spark.me konferencije.

Pobednički startap će dobiti priliku da predstavi svoju ideju pred investitorima iz celog sveta, od 2. do 4. oktobra 2019. godine u San Francisku. Pobednici će dobiti dve povratne avionske karte do San Franciska, hotelski smeštaj za tri dana za dve osobe, dve karte za konferenciju TechCrunch Disrupt San Francisco 2019 i zakupljen štand u TechCrunch Disrupt “Aleji preduzetnika”.

Učešće u Spark.me startap takmičenju je otvoreno za sve startape koji su osnovani nakon 1. septembra 2017. godine, i koji su do sada primili investicije u ukupnom iznosu manjem od 2,5 miliona dolara.

Zainteresovani startapi se mogu prijaviti za Spark.me startap takmičenje popunjavanjem prijavne forme, nakon čega će proći kroz prvi krug selekcije.

Spisak 10 izabranih startapa, koji su prošli prvi krug selekcije biće objavljen 22. aprila, na zvaničnom sajtu konferencije.

Rok za prijavu je 15. april 2019. godine.

Zainteresovani startapi se mogu prijaviti za Mobility Fund preko koga im se mogu pokriti troškovi dolaska na konferenciju. U formi je obavezno navesti da ste deo preduzetničkog programa Centra za transfer tehnologije.

Za više informacija posetite sajt https://spark.me/startups/