Prijavite se za EIT InfraBooster

Prijavite se za EIT InfraBooster

Otvorene su prijave za besplatan program EIT InfraBooster, koji će biti održan u online formatu 22. i 23. maja!

EIT InfraBooster je program obuke za predstavnike naučnih organizacija (univerziteta i istraživačkih instituta) Zapadnog Balkana, koje raspolažu istraživačkim kapacitetima i infrastrukturom. Program ima za cilj izgradnju i jačanje postojećih kapaciteta za pružanje podrške kompanijama, kroz približavanje industrijskom sektoru, veću saradnju naučnih institucija i industrije i veću međunarodnu izloženost, ali i uspostavljanje novih izvora prihoda.

EIT InfraBooster je samo početak InfraBooster obrazovnih modula, u okviru kog će učesnici steći osnovno razumevanje inovativnih konteksta u kojima se istraživačka infrastruktura koristi kao osnova za bolju saradnju akademije i industrije. Nakon početnog modula, uslediće moduli posvećeni konkretnim oblastima: istraživačkom radu, marketingu, razvoju poslovanja, transferu tehnologije i upravljanju istraživačkim kapacitetima i infrastrukturom.

Program obuke namenjen je menadžerima istraživačke infrastrukture, naučnicima, administratorima, ekspertima za transfer tehnologije i intelektualnu svojinu, zaposlenima u istraživačkim centrima, menadžerima projekata i ekspertima za međunarodnu saradnju.

Prijave se zatvaraju 18. maja, a svi dodatni detalji nalaze se na stranici: https://learning.eitfood.eu/our-courses/infrabooster/