Prijave za Letnju školu preduzetništva u organizaciji I.E.C.T.-a

Prijave za Letnju školu preduzetništva u organizaciji I.E.C.T.-a

I.E.C.T. organizuje devetu po redu Letnju školu preduzetništva u periodu od 18. do 24. avgusta 2023. godine, u Tirolu, Austrija! Letnja škola je program koji se uspešno realizuje godinama unazad, pomažući inovativnim istraživačima iz celog sveta da se ozbiljno i usmereno posvete razvoju svojih deep-tech poslovnih prilika.

Letnja škola preduzetništva pruža podršku učesnicima u realizaciji njihovih poslovnih ideja, povezuje inovatore sa vrhunskim ekspertima, mentorima i investitorima i priprema inovativna, deep-tech rešenja za izlazak na tržište testirajući njihov globalni komercijalni potencijal. Letnja škola namenjena je studentima master, doktorskih i postdoktorskih studija i istraživačima iz oblasti tehnologije, naprednog inženjerstva, prirodnih nauka, fizike, matematike, IT-a i veštačke inteligencije, ali i startapima u ranoj fazi razvoja naučnih ili tehnoloških projekata.

Učesnike Letnje škole očekuje sedmodnevni Bootcamp dinamičnog i interaktivnog programa, radionice iz deep-tech oblasti sa vrhunskim stručnjacima, mentorstvo u manjim grupama i individualne sesije sa ekspertima, networking događaji i, za sam kraj, Demo Dan na kom će biti predstavljene inovativne poslovne prilike pred panelom mentora i investitora.

Partneri programa pokriće troškove učešća u Letnjoj školi preduzetništva za odabrane timove.

Prijave su otvorene do 31. maja, a sve dodatne informacije, kao i sam formular za prijavu, nalaze se na stranici: https://www.iect.at/programmes/iect-summer-school