Prijave za Entrepreneurship Avenue 2023

Prijave za Entrepreneurship Avenue 2023

I ove godine Univerzitet u Beogradu jedan je od međunarodnih partnera studentskog preduzetničkog i startap događaja Entrepreneurship Avenue 2023, koji obeležava desetu godišnjicu od nastanka i početka jačanja studentskog preduzetništva na evropskom nivou!

Entrepreneuship Avenue zapravo predstavlja seriju događaja namenjenih studentima zainteresovanim za startap ekosistem i osmišljavanje inovativnih poslovnih prilika, bez obzira na oblast studiranja i interesovanja. Cilj događaja je da motiviše, inspiriše i podstakne studente da se pridruže startap ekosistemu, kreiraju svoje poslovne prilike i međusobno se povežu na evropskom nivou. Pored toga, kroz ceo program, studenti imaju priliku da se povežu sa potencijalnim novim članovima tima, partnerima i mentorima, koji ih mogu odvesti i do prvih investitora.

Program počinje kick-off događajem koji se održava 21. marta, nastavlja se serijom online radionica tokom aprila i maja koje su fokusirane na konkretan rad na razvoju poslovnih prilika, a završava Konferencijom 26. maja na kojoj će timovi dobiti priliku da predstave inovativna rešenja koja su razvili. Kick-off događaj i završna Konferencija održavaju se u Beču, ali se mogu pratiti i online.

Svi zainteresovani za praćenje kick-off događaja mogu se prijaviti putem linka: https://www.eventbrite.com/e/entrepreneurship-avenue-2023-kickoff-tickets-542785785897