Poziv za učešće na treningu u okviru projekta DanubePeerChains

Poziv za učešće na treningu u okviru projekta DanubePeerChains

Centar za transfer tehnologije, kao jedan od partnera u implementaciji projekta DanubePeerChains, organizuje online trening u okviru projektnih aktivnosti, na temu ‘Customer data platforms – novi pogled na korisnika‘.

Trening će biti održan putem Zoom aplikacije, 29. marta u 11 časova, a gostujući predavač biće Ema Petrović, sertifikovana konsultantkinja za digitalnu transformaciju, koja nam dolazi iz Centra za digitalnu transformaciju.

Trening je otvoren za sve predstavnike organizacija za podršku poslovanja i zapošljavanja, kao i predstavnike malih i srednjih preduzeća, preduzetnike i druge interesne strane koje u svakodnevnom radu sarađuju sa klijentima/korisnicima i žele digitalno da unaprede ovu sferu svog delovanja.

DanubePeerChains je projekat koji se implementira u okviru Interreg Dunavskog transnacionalnog programa. Glavni cilj je razvoj digitalizovanih lanaca vrednosti za ciljne sektore projekta, uvođenje inovativnog pristupa i unapređenje aktivnosti koje imaju za cilj izgradnju kapaciteta organizacija koje pružaju podršku u razvoju poslovanja i zapošljavanju u skladu sa strategijama pametne specijalizacije i međunarodnim razvojnih strategijama iz dunavskog područja.

Zainteresovani za učešće na treningu mogu se javiti slanjem mejla na ctt@rect.bg.ac.rs, najkasnije do 27. marta.