Poziv za učešće na treningu “Digitalno upravljanje procesima“

Poziv za učešće na treningu “Digitalno upravljanje procesima“

Univerzitet u Beogradu, kao jedan od partnera na projektu DanubePeerChains, organizuje obuku na temu ‘Digitalnog upravljanja procesima’, a u sklopu implementacije planiranih aktivnosti ovog projekta.

Trening će biti održan 18. januara, sa početkom u 10 časova, na adresi Kneza Miloša 12, a u saradnji sa Centrom za digitalnu transformaciju.

Obuka u vidu radionice sadržaće dva dela – teorijski i praktični, a učesnicima će približiti temu digitalizacije internih procesa, upoznati ih sa praktičnim primerima gotovih aplikacija i principa kastomizacije i dati priliku da predstave softversko rešenje koje bi njima bilo potrebno, a u skladu sa delatnošću i postavljenim ciljevima kompanije.

Lokalni treninzi i obuke organizovani od strane partnera na projektu DanubePeerChains namenjeni su za predstavnike malih i srednjih preduzeća, predstavnike privrede i preduzetnike. Cilj ovih obuka je uvođenje i primena znanja iz oblasti digitalne transformacije u svim aspektima poslovanja jedne kompanije, čime one postaju važan deo transnacionalnih lanaca vrednosti.

Prijave za učešće na obuci otvorene su do 17. januara, slanjem mejla na adresu ctt@rect.bg.ac.rs.