Osvojite put u Berlin i takmičite se sa najboljim startapima na svetu – Prijavite se za Falling Walls Lab Belgrade

falling walls lab

Osvojite put u Berlin i takmičite se sa najboljim startapima na svetu – Prijavite se za Falling Walls Lab Belgrade

Ukoliko ste istraživač, student ili preduzetnik siguran u svoj kvalitet i inovativnu ideju, prijavite se za Falling Walls Lab Belgrade takmičenje i osvojite vredne nagrade!

Falling Walls Lab je inovativna platforma za predstavljanje istraživačkih projekata istraživača, studenata, preduzetnika u svim naučnim disciplinama. Cilj ove inovativne platforme je da se sazna šta se novo dešava na naučnoj i istraživačkoj sceni u Srbiji i izabere ideja kojom će Srbija da istupi na svetskoj sceni. Naime, pobednik srpskog Falling Walls Lab-a će kao nagradu dobiti mesto u finalu Falling Walls Lab-a u Berlinu 8. novembra 2018. i učešće na Falling Walls Konferenciji koja se održava 9. novembra.

Na takmičenju u Beogradu 24. juna imaćete priliku da u 3 minuta prezentujete svoju inovativnu ideju i osvojite učešće u finalnom takmičenju u Berlinu.
Rok za prijavu je 27. maj 2018 putem linka: www.falling-walls.com/lab.

Pored toga što se pobednik takmičenja direktno kvalifikuje za globalno Lab Finale kao jedan od 100 međunarodnih pobednika, takmičenje je i prilika za umrežavanje, povezivanje sa svetom nauke, biznisa, investitora, a otvoreno je za studente, magistre, doktorande, postdoktorande, mlade profesionalce i preduzetnike.
Takmičenje organizuju Nemačka služba za akademsku razmenu (DAAD), Fondacija Konrad Adenauer, Fondacija Heinrich Böll, Perform, Univerzitet u Beogradu, Babylon i KC Grad.

Ulaz je besplatan.

Više informacija možete pronaći u dokumentu u prilogu.

Izvor: http://www.falling-walls.com/lab, https://www.facebook.com/events/898068840366871/