Održana radionica za predstavnike LSO/BSO sektora u okviru projekta DanubePeerChains

Održana radionica za predstavnike LSO/BSO sektora u okviru projekta DanubePeerChains

U organizaciji Centra za transfer tehnologije Univerziteta u Beogradu, a u saradnji sa Centrom za digitalnu transformaciju, 29. marta 2022. godine održana je online radionica pod nazivom ‘Customer data platforms – novi pogled na korisnika’.

Radionicu je održala Ema Petrović, sertifikovana konsultantkinja za digitalnu transformaciju, e-trgovinu i marketing na društvenim mrežama.
Učesnici radionice imali su priliku da saznaju više o samom pojmu platforme podataka o korisnicima (Customer Data Platform – CDP), važnosti procesa upravljanja odnosima sa klijentima (Customer Relationship Management – CRM), ali i da shvate CDP – odakle dolaze podaci, koji su benefiti CDP, da li organizaciji/kompaniji treba CDP i kako odabrati pravu platformu.

Ova radionica organizovana je u okviru glavnih aktivnosti projekta DanubePeerChains, a učesnici su bili predstavnici organizacija za podršku poslovanju i zapošljavanju. Partneri na projektu organizuju regionalne i nacionalne radionice za predstavnike LSO/BSO sektora, a sa ciljem predstavljanja projektnih aktivnosti, ciljeva i ostvarenih rezultata, sa fokusom na predstavljanje strategije Diamond, razvijene u okviru projekta kao alata za kreiranje transformativnih aktivnosti i mera podrške poslovanju nakon pandemije virusa Covid-19.