Neka vaša inovacija postane Najbolja tehnološka inovacija! Prijavite se do 20. aprila

najbolja tehnoloska inovacija

Neka vaša inovacija postane Najbolja tehnološka inovacija! Prijavite se do 20. aprila

Ukoliko ste student sa inovativnom idejom ili imate realizovanu inovaciju, prijavite se za takmičenje Najbolja tehnološka inovacija i osvojite vredne nagrade!

Inovacija mora da bude zasnovana na istraživanju i razvoju i da ta originalnost bude tržišno primenljiva.

Ove godine timovi se mogu prijavljivati u okviru dve kategorije: realizovane inovacije i inovativne ideje srednjoškolskih/studentskih timova. Prijavljeni timovi mogu podneti maksimalno 2 (dve) prijave za učešće na Takmičenju.

Pravo učešća u ovogodišnjem Takmičenju imaju isključivo timovi sastavljeni od najmanje 3 (tri) člana, koji mogu biti fizička ili pravna lica (kroz svoje predstavnike). Članovi tima imenuju svog predstavnika, koja je istovremeno ovlašćen za komunikaciju sa Organizacionim timom Takmičenja.

Studentske timove mogu da čine studenti svih struka koji su došli do inovativne ideje.

Početni nagradni fond iznosi 1.000.000,00 dinara i deli se na osnovni i specijalni nagradni fond. Osnovni nagradni fond se deli od 1. do 6. mesta, posebno za srednjoškolske, a posebno za studentske timove. Specijalne nagrade se dele po jednom od mogućih dodatnih kriterijuma iz budžetskih sredstava (srednja škola sa najvećim brojem prijava i sl.).

Prijavljivanje se vrši popunjavanjem popunjavanjem elektronskog formulara do 20. aprila.

Više na: http://inovacija.org/