Nedelja znanja: Patenti

Nedelja znanja: Patenti

Evropska kancelarija za patente organizuje potpuno novi događaj – Nedelju znanja o patentima, koja ove godine zamenjuje redovnu godišnju Konferenciju o patentima.

Novi format predstavlja četvorodnevni online događaj, koji ima za cilj stavljanje u fokus znanja o patentima i širenje korisnih informacija i novih znanja iz ove oblasti.

Zahvaljujući digitalnom formatu, Nedelja znanja pruža priliku svim zainteresovanim stranama da se uključe u događaj i usavrše svoja znanja i veštine. Bilo da ste iskusni stručnjak iz ove oblasti, bilo da ste predstavnik malog ili srednjeg preduzeća, akademske zajednice ili profesionalac iz oblasti zaštite intelektualne svojine, ovaj događaj pomoći će vam da svoje buduće poslovne odluke zasnivate na dobrom razumevanju pravih informacija i znanja o patentima.

Događaj je potpuno besplatan i održava se od 2. do 5. novembra, a detaljnu Agendu (podeljenu po oblastima poslovanja) i formular za prijavu možete pronaći na internet stranici: https://www.epo.org/news-events/events/conferences/patent-knowledge-week.html