Ne propustite regionalni Horizont sajam ideja i projekata (3rd Belgrade Horizon Business & Innovation Fair)!

horizont sajam ideja

Ne propustite regionalni Horizont sajam ideja i projekata (3rd Belgrade Horizon Business & Innovation Fair)!

Vreme je za Matchmaking! „Horizont sajam ideja i projekata“ (3rd Belgrade Horizon Business & Innovation Fair) namenjen srpskim startapima, preduzećima, preduzetnicima, klasterima, kao i istraživačkim organizacijama i univerzitetima u cilju predstavljanja inovativnih tehnoloških rešenja i pronalaženju biznis partnera. Događaj će se održati 10. septembra  2019. godine na Mašinskom fakultetu Univerziteta u Beogradu (Kraljice Marije 16, Beograd, Srbija).

Glavni fokus ovogodišnjeg skupa „Horizont sajam ideja i projekata“ je na aspektu pronalaženja biznis partnera – Matchmaking: otvara vam se prilika da upoznate potencijalne projektne partnere, najnovije mogućnosti finansiranja i, najvažnije – da predstavite svoje istraživačke interese kolegama i organizacijama iz regiona.

Kompletna agenda događaja je dostupna OVDE.

Tokom skupa održaće se poslovni susreti za koje se možete registrovati OVDE.

Sajam organizuju Evropska mreža preduzetništva, Univerzitet u Beogradu i Inovacioni

centar Mašinskog faklteta u Beogradu. Očekuje se veliki odziv učesnika i tehnoloških posrednika iz Slovenije, Hrvatske, Severne Makedonije, Bosne i Hercegovine i Crne Gore.

Posetite zvanična platforma događaja: 3rd Belgrade Horizon Business & Innovation Fair na kojoj možete videti detalje agende, kao i posetioce koji su se registrovali i koji će učestvovati na poslovnim susretima tokom skupa.