Međunarodna konferencija o transferu tehnologije

Međunarodna konferencija o transferu tehnologije

14. Međunarodna konferencija o transferu tehnologije održaće se 7. i 8. oktobra 2021. godine na Institutu “Jožef Stefan“ u Ljubljani, u organizaciji Centra za transfer tehnologije i inovacija.
U okviru prvog dana konferencije, planirani su i virtuelni R2B (Research2Business) sastanci, na platformi B2match.

Sastanci su zamišljeni kao osnova za potencijalnu istraživačku saradnju i poslovnu sinergiju. Povezivanje istraživačkih institucija i predstavnika kompanija omogućiće im da razgovaraju o mogućim razvojnim rešenjima, pronalascima i komercijalno zanimljivim tehnologijama.
Oblasti obuhvaćene ovogodišnjom konferencijom, i one na koje će biti stavljen fokus na R2B sastancima, su aplikacije i rešenja u prirodnim naukama poput elektronike, informatike, robotike, fizike, hemije, biohemije, novih materijala, životne sredine.

Glavni cilj je razmena znanja između akademske zajednice i privrede, odnosno jačanje saradnje i transfera inovacija iz istraživačkih laboratorija u industrijsku eksploataciju. Ovakvim događajima se, takođe, unapređuju znanje i iskustvo stručnjaka za transfer tehnologije u javnim istraživačkim organizacijama.

Registrujte se do 5. oktobra!

Za registraciju, i više informacija o samom događaju, posetite internet stranicu: https://14-ittc-r2b.b2match.io/