Maker in China 2020

CEEC SME

Maker in China 2020

Želite se da se za vas čuje i na međunarodnom nivou? Prijavite se za ’’Maker in China’’ International SME Inovation & Enterpreneurship Contest Global 2020

’’Maker in China’’ International SME Innovation & Enterpreneurship Contest Global 2020, uspešno se održava treći put zaredom.

Organizacioni odbor će izabrati 10 projekata koji će učestvovati u takmičenju. Takmičenje bi trebalo da promoviše razvoj MSP sa uslugama kako bi se podstakla industrijalizacija i komercijalizacija inovativnih tehnologija i unapredio međunarodni promet visokokvalitetnih tehnoloških projekata i proizvoda.

Takmičari bi trebalo da online predstave projekat, što uključuje prezentaciju projekta i odgovore na pitanja sudija (5 minuta za svaku sesiju). Finale ovog takmičenja, kao jednog od događaja Konferencije o saradnji i razmeni između Kine i MSP centralne i istočne Evrope, bi trebalo da se održi 18. novembra.

Organizacioni odbor će izabrati najbolja 3 projekta i dodeliti im vredne nagrade.

Organizatori: Kinesko udruženje za međunarodnu saradnju MSP, Sekretarijat za saradnju između Kine i zemalja centralne i istočne Evrope, Kineski centar za promociju razvoja MSP, Kina- CEEC Zona za saradnju MSP u Cangzhou. Podržano od strane Odeljenja za industriju i informacione tehnologije provincije Hebei, Kina i grada Cangzhou.

Više informacija i aplikacioni formular možete pronaći na sledećem linku:  http://1g1m.com/hc