Konkurs za program Uspešni fandrejzing

Konkurs za program Uspešni fandrejzing

13.05.2015.

Trag fondacija u partnerstvu i uz finansijsku podršku Američke agencije za međunarodni razvoj (USAID) sprovodi program Uspešni fandrejzing. Program za cilj ima podršku udruženjima građana u postizanju održivosti kroz orijentisanje na raznovrsne izvore finansiranja, istraživanje novih načina prikupljanja sredstava u lokalnoj zajednici i podsticanje korporativne i individualne filantropije.

Fondacija Trag želi da podstakne i ojača postojeću saradnju udruženja građana sa širim krugom potencijalnih donatora u lokalnoj zajednici, kako sa preduzećima koja u njoj posluju, tako i sa građanima kao pojedinačnim davaocima.
Rok za prijave je 18. maj 2015. (do 17:00h). Odluka koje organizacije su izabrane da učestvuju u programu se može očekivati u prvoj nedelji juna 2015.

Za sva dodatna pitanja možete se obratiti Nataliji Simović, Koordinatorki projekta, putem mejla natalija@tragfondacija.org ili telefona: 011 78 39 467, ili posetite sledeću web stranicu: http://www.tragfondacija.org/pages/posts/otvoren-konkurs-za-program-uspesni-fandrejzing-1733.php