Konferencija ,,Open Innovation“ 2016

open innovation

Konferencija ,,Open Innovation“ 2016

6 8 SEE-ICT-LOGO

 

 

17.10.2016.

Centar za transfer tenhologije Univerziteta u Beogradu i SEE ICT uz podršku Nemačke organizacije za međunarodnu saradnju GIZ (ACCESS projekat), su pokrovitelji Open innovation konferencije koja će biti održana 24. oktobra u zgradi Rektorata Univerziteta u Beogradu .

Open Innovation koncept je razvijen usled činjenice da kompanije i korporacije ne mogu da isprate velike tehnološke i digitalne promene u današnjem dobu bez inovativnih rešenja eksternih resursa.

U junu 2016. godine smo se potrudili da približimo ovaj concept našoj javnosti i da ga primenimo prvi put u Srbiji. Open Innovation Lab Serbia je u ovom formatu spojio kompanije poput Bosch-a, Delta Holdinga, Siemens-a sa srpskim startapima i timovima u stvaranju inovativnih rešenja.

Cilj Open Innovation konferencije je predstavljanje procesa i rezultata Open Innovation Laba u Srbiji, iskustava i perspektiva za istraživanja, razvoj i inovacije velikih kompanija kroz angažovanje stranih i lokalnih eksperata(Bosch Start-up GmbH, Telekom Srbija, Univerzitet u Beogradu).

Agenda

Ukoliko ste zainteresovani, molimo Vas da svoje prisustvo potvrdite do 20.10. na ctt@rect.bg.ac.rs

U saradnji   sa

1 (2) 2 3 4 5EENlogo