Konferencija o inovacijama i međunarodnom transferu tehnologije

Konferencija o inovacijama i međunarodnom transferu tehnologije

23. i 24. oktobra održana je Konferencija o otvorenim inovacijama i međunarodnom transferu tehnologije, u Zhengzhou međunarodnom kongresnom i izložbenom centru.

Po ugledu na prvu Konferenciju, održanu 2019. godine, i njen uspeh i sjajne rezultate, i ove godine događaj je okupio predstavnike vlada i ministarstava, brojne eksperte i predstavnike akademskih zajednica, kao i mnogobrojne talente okrenute inovacijama i promovisanju transfera tehnologije.

Konferencija ima za cilj unapređenje mehanizama saradnje nauke i privrede, promovisanje komercijalizacije i transfera tehnologije, privlačenje i prikupljanje značajnih naučnih i tehnoloških inovacija iz celog sveta i jačanje međunarodne saradnje na polju tehnoloških inovacija.

U okviru događaja, predstavljeni su najuspešniji projekti koji su prijavljeni za najbolju tehnološku inovaciju.

Domaćin Konferencije bila je Narodna vlada provincije Henan, a u organizaciji su učestvovali Odeljenje za organizaciju, Odeljenje za nauku i tehnologiju, Odeljenje za ljudske resurse i socijalno osiguranje, Odeljenje za spoljne poslove, Odeljenje za obrazovanje i Odeljenje za finansije provincije Henan, Narodne vlade Zhengzhou-a, Luoyang-a i Xinxiang-a, Odeljenje za propagandu pokrajinskog komiteta Henan i Akademija nauka Henan.