Imate sjajan pronalazak? Evo prilike da dođete do tržišta!

Imate sjajan pronalazak? Evo prilike da dođete do tržišta!

Ukoliko imate izum koji želite da pretvorite u tržišno valorizovanu inovaciju, prijavite se na Takmičenje za najbolju tehnološku inovaciju. Ukupni nagradni fond je 5 000 000 dinara.

Pored novčane nagrade, takmičari će dobiti stručnu pomoć u vidu edukacija i treninga, medijsku podršku, kao i kontinuirano praćenje i pomoć u daljem razvoju nakon završenog takmičenja.
Pravo učešća imaju timovi koje čini najmanje troje pojedinaca, koji mogu biti fizička ili pravna lica. Neophodno je da imate gotov prototip spreman za tržište.

Takmičenje za najbolju tehnološku inovaciju održava se od 2005. godine u cilju podsticanja preduzetničkih inovacija u Srbiji i pružanja pomoći postojećim i potencijalnim visoko-tehnološkim preduzetnicima i istraživačima.

Organizator takmičenja je Ministarstvo prosvete, nauke i tehnološkog razvoja Republike Srbije u saradnji sa: Fakultetom tehničkih nauka iz Novog Sada, Tehnološko-metalruškim fakultetom Univerziteta u Beogradu, Privrednom komorom Srbije i Radio televizijom Srbije i Vojvodine.

Prijave traju do 30. aprila.

Na takmičenje se možete prijaviti putem linka: https://docs.google.com/forms/d/e/1FAIpQLSejKLk4_IqWOqjSy9KVkxZ1WvYNHYMn76Jb-sAv778A8oIhFA/viewform