Globalni Startup izazov 2021

Globalni Startup izazov 2021

Imate genijalnu ideju, a ne znate šta ćete sa njom?

Drugi po redu globalni startup izazov je tu da vam pomogne da uobličite svoju ideju, prijavite je na izazov Paint the Future i iskoristite sve mogućnosti najvećeg industrijskog inovativnog ekosistema!

Organizovan od strane kompanije AkzoNobel, holandskog lidera u stvaranju boja i lakova za potrebe industrije i potrošača širom sveta, globalni izazov zasniva se na vrlo uspešnom pilot-projektu iz 2019. godine, kao i na drugim inicijativama i programima koje kompanija realizuje u cilju promovisanja i podržavanja inovativnih rešenja.
Paint the Future je usmeren na idejna, inovativna rešenja u industriji boja i lakova, koja će osigurati održiv način poslovanja, ali i privući još više zainteresovanih kupaca i korisnika.

Startup-i se mogu prijaviti na izazov ukoliko imaju kreativno rešenje iz neke od sledećih oblasti:
✔️ poboljšanje funkcionalnosti;
✔️ korisničko iskustvo (customer experience);
✔️ pametne aplikacije;
✔️ cirkularna rešenja;
✔️ pametan lanac proizvodnje i snabdevanja.

Sve odabrane učesnike čeka akcelerator program i usavršavanje idejnog rešenja, a najboljima se otvaraju vrata za dalji rast i razvoj kroz finansijsku podršku i stvaranje partnerstava.

Iskoristite jedinstvenu priliku i uplovite u obojeni svet koji podržava vašu viziju! Prijave su otvorene do 20. jula!

Za sve informacije o programu i načinu prijave, posetite internet stranicu: https://www.letspaintthefuture.com/global-challenge-2021/?utm_source=linkedin&utm_medium=cpc&utm_campaign=reminder&utm_content=general_reminder

Srećno!