Evropski dani istraživanja i inovacija

Evropski dani istraživanja i inovacija

Evropska komisija će i ove godine održati Evropske dane istraživanja i inovacija. U svetlu pandemije virusa COVID-19 i ove godine će to biti potpuno virtuelni događaj i održaće se 23. i 24. juna 2021. godine.

Ovo je najvažniji godišnji događaj Evropske komisije iz ove oblasti, koji okuplja istraživače, preduzetnike, administratore i širu javnost u cilju razvijanja debate o budućnosti istraživanja i inovacija u Evropi i svetu. Ove godine fokus će biti na novom evropskom programu finansiranja istraživanja i inovacija – Horizon Europe.

Kreirajte sami svoj program odabirom sesija koje želite da pratite, od plenarnih sastanaka do obimnih panel diskusija o temama kao što su oporavak nakon COVID-19, evropski istraživački prostor, digitalizacija, zelena budućnost i još mnogo toga.

Evropski dani istraživanja i inovacija vam nude jedinstvenu priliku da se uključite u razgovore koji mogu proizvesti stvarnu promenu. Pokrenuće se pitanja o tome gde smo trenutno i kakva je to budućnost u kojoj želimo da živimo. Prethodna godina nam je pokazala da je sada pravi trenutak da se svi uključimo!

Za više informacija, program i registraciju posetite: https://ec.europa.eu/research-and-innovation/en/events/upcoming-events/research-innovation-days