EIT URBAN MOBILITY – prilika za startup finansiranje

EIT URBAN MOBILITY – prilika za startup finansiranje

Iskoristite neverovatnu priliku da svoju kompaniju podignete na viši nivo, obezbedite kapital i ulaz u evropsku partnersku mrežu korporacija, investitora i gradova!

EIT Urban Mobility, u okviru projekta EITUM Startup Investment 2021│Q2, ulaže do 100,000EUR po kompaniji kako bi je podržali u progresivnom rastu i razvoju, sa krajnjim ciljem transformacije urbane mobilnosti u gradovima Evrope.
Globalni problemi utiču na mnoge aspekte života, a jedan od njih svakako je i mobilnost u urbanoj sredini. Neophodna su drugačija, kreativna, inovativna rešenja koja će uticati na pozitivnu transformaciju i poboljšati kvalitet života.

Ako imate idejno, inovativno rešenje u vidu proizvoda ili usluge, postojite manje od 10 godina, imate manje od 100 zaposlenih i već posedujete određene stabilne izvore finansiranja, a usmereni ste na pozitivan doprinos ciljevima održivog razvoja – ne propustite ovu šansu!

Svoju prijavu možete poslati do 18 juna 2021. godine!

Za detaljne informacije o načinu prijave, kriterijumima selekcije, finansijskoj podršci i važnim datumima, posetite internet stranicu: https://www.eiturbanmobility.eu/eit-urban-moblity-startup-investments-2021-q2/

Srećno!