Edukativni vebinari

Edukativni vebinari

U sredu, 19. januara, održavaju se dva edukativna vebinara, kojima se možete priključiti potpuno besplatno!

Evropski zavod za patente (European Patent Office – EPO) i Evropski IP Helpdesk (European IP Helpdesk) organizuju vebinar na temu ‘Zaštita patenata za korisnike sredstava iz EU fondova’.
Ovo je prvi u nizu serije vebinara koji će se baviti svim aspektima intelektualne svojine vezanim za projekte koje finansira Evropska unija. Fokus će ovog puta biti na medicinskim tehnologijama i patentabilnosti novih tehnoloških dostignuća.
Vebinar se održava od 09:00 do 11:00, a sve informacije i link za prijavu nalaze se na stranici: https://register.gotowebinar.com/register/3587600208553971472

Kancelarija za inovacije i transfer tehnologije Istraživačkog centra ‘Athena’ organizuje online informativni događaj o programima i mogućnostima za razvoj i implementaciju inovacija koje nudi Evropski savet za inovacije (European Innovation Council – EIC).
Događaj je namenjen istraživačima, spin-off i startap kompanijama i malim i srednjim preduzećima. Učesnici će imati priliku da čuju više o programima podrške i kako u njima da učestvuju, ali i da postavljaju pitanja EIC menadžerima programa.
Događaj se održava od 11:00 do 12:30, a detaljnije informacije, kao i link za prijavu, možete pronaći na: https://www.athenarc.gr/en/events/european-innovation-council-programmes-webinar