CrowdStream BSO Trening – Proširite opseg svojih usluga!

crowdstream

CrowdStream BSO Trening – Proširite opseg svojih usluga!

Crowdfunding je način finansiranja koji je dostupan svima. Posebno je značajan za lica, timove i startap-ove, koji razvijaju inovative proizvode i usluge, razvijaju socijalna i ekološka rešenja za brojne društvene probleme i primenjuju nove tehnologije.

Prva adresa za sve kojima je potrebno finansiranje su upravo institucije i organizacije za podršku i razvoj poslovanja. To su ministarstva, fondovi, habovi, inkubatori, akceleratori, privredne komore, inovacioni centri, organizacije i brojne druge institucije – to ste vi!

Iz tog razloga vas pozivamo na CrowdStream BSO Trening – intenzivnu četvoročasovnu obuku koja će vam dati bolji uvid u crowdfunding i pripremu i realizaciju crowdfuding kampanja, kako biste podigli svoje kapacitete i pružili još bolju podršku svojim korisnicima u budućnosti.

CrowdStream BSO Trening se održava 21.11.2018. u dva termina, tako da možete da odaberete onaj koji vam više odgovara.

Kako biste učestvovali na treningu, prijavite se na Obrazac.

CrowdStream BSO Trening je aktivnost usmerena na podizanje znanja i kapaciteta institucija i organizacija za podršku i razvoj poslovanja, radi uspostavljanja adekvatnih struktura podrške onima koji žele da koriste alternativne izvore finansiranja za realizaciju svoje ideje, projekta, ili proizvoda. Ova aktivnost se sprovodi u okviru radnog paketa 5, EU projekta “CrowdStream – Crowdfunding to mainstream innovation”.