Crowdfunding sa potvrdom kvaliteta!

cs label

Crowdfunding sa potvrdom kvaliteta!

Agenciji Brodoto doo iz Beograda je dodeljen sertifikat oznake kvaliteta tokom svečanosti organizovane 14tog maja na Univerzitetu u Beogradu.

Transnacionalna oznaka kvaliteta za pružaoce usluga iz oblasti Crowdfunding-a je razvijena u okviru projekta CROWDfunding to mainSTREAM innovation (Crowdstream). Kroz odabrane kriterijume kvaliteta za dobijanje transnacionalne oznake kvaliteta se odražava kvalitet pružalaca usluga u oblasti Crowdfunding-a, i pruža uvid u znanje, iskustvo i uspeh pružalaca CF usluga i CF platformi u oblasti Crowdfunding -a. Ovo je veoma važno za korisnike CF-a, posebno za početnike koji nemaju iskustva, kako bi imali uvid u iskusne i kvalitetne timove stručnjaka koji će uveliko doprineti uspehu njihove CF kampanje. Takođe, oni će moći da izaberu platformu koja najbolje odgovara njihovim potrebama.

Svi pružaoci usluga koji dobiju oznaku kvaliteta će biti izlistani na platformi kako bi svako ko planira da pokrene CF kampanju lako mogao da pronađe one pružaoce CF usluga koji ispunjavaju definisane standarde kvaliteta.

Za više informacija posetite http://www.cf-qualitylabel.com/index.php