Coke Summership program letnje prakse

Coke Summership program letnje prakse

30.03.2015.

Kompanija Coca-Cola Hellenic Srbija pokrenula je Coke Summership program u cilju da talentovanim mladim ljudima pruži priliku da steknu i unaprede svoja znanja i poslovne veštine, kao i da usmere svoju karijeru u željenom pravcu. Prijavljivanje za učešće u programu traje od 15. marta do 04. maja, nakon čega kandidati prolaze tri faze selekcije.

Za Coke Summership letnju praksu mogu da se prijave svi studenti akreditovanih univerziteta u Srbiji koji u maju odslušaju treću godinu, studenti četvrte godine, apsolventi, diplomci koji su studije završili najkasnije u prethodne dve godine, kao i polaznici master studija.

Program na nedeljnom nivou obuhvata pet radnih dana i to: jedan dan interaktivnih predavanja i četiri dana rada na konkretnom projektu sa mentorskom podrškom. Mladi imaju priliku da vide kako u praksi izgleda sve ono što su na fakultetu učili i kako da primene dosadašnja znanja i kroz rad u kompaniji steknu nova.

Svi studenti koji uđu u program dobijaju sertifikat da su završili praksu i ulaze u bazu za potencijalne zaposlene kompanije Coca-Cola Hellenic Srbija.

Više informacija o programu možete pogledati ovde: http://www.cokesummership.com/