Chem-Match: korporacije upoznaju startape

Chem-Match: korporacije upoznaju startape

Tražiš priliku za saradnju, a hemija ti je jača strana?
Onda si na pravom mestu, a ovaj događaj je prilika baš za tebe!

U periodu od 7. do 8. oktobra, održaće se online konferencija pod nazivom “Green & Digital”, koja pruža nove mogućnosti za otvorene inovacije iz oblasti hemije. Hemijska industrija suočena je sa izazovima na polju digitalizacije, poboljšanja procesa, ekološke i društvene odgovornosti, te u skladu sa tim kompanije i startapi oblikuju i adaptiraju svoje poslovanje.

Chem-Match konferencija spaja korporacije i startape iz oblasti hemije, biotehnologije, bioelektronike, životne sredine, održivog razvoja, digitalnih inovacija i upravljanja digitalnim procesima. Na dvodnevnom online druženju, stvaraju se prilike za uspostavljanje novih partnerstava i saradnji kroz matchmaking sastanke, a učesnici mogu rezervisati i konsultacije sa stručnjacima iz Helpdesk-a i posavetovati se sa njima o svim pitanjima vezanim za zaštitu intelektualne svojine.

Registracija je besplatna, a sve neophodne informacije pronaći ćete na veb stranici: https://www.5-ht.com/en/programs/chem-match/chem-match-2021

Konferenciju organizuje 5-HT Digital Club u saradnji sa Hessen Trade & Invest GmbH, Enterprise Europe Network, CIEX Europe Conference, Infraserv at Industry Park Höchst i European IP Helpdesk.