Četvrti Belgrade Venture Forum uskoro u Beogradu

Četvrti Belgrade Venture Forum uskoro u Beogradu

28.10.2015.

Četvrti Belgrade Venture Forum (BgVF), najveći forum inovacija i investicija na Balkanu, održaće se od 12-14. novembra ove godine u hotelu Crowne Plaza sa više od 500 učesnika.

Tokom tri dana foruma, čućete oko 30 najinovativnijih preduzetnika iz regiona koji će imati priliku da pred investitorima iz celog sveta predstave svoje poslovne projekte, dok će na međunarodnoj konferenciji o inovacijama, investicijama, preduzetništvu i liderstvu, svetski autoriteti iz ovih oblasti sa vama podeliti najnovije informacije, trendove i ideje.

Neke od tema o kojima će se na konferenciji govoriti su digitalni i pametni gradovi, budućnost finansijskih tehnologija i načina plaćanja, anđeoske investicije i preduzetnička edukacija, dok će „Piter Draker našeg vremena“ Dejvid Goldsmit podeliti „liderske alate za redefinisanje budućnosti“ a Dik Li, predsednik Value Innovations, objasniti kako razumeti lanac vrednosti i identifikovati najvažnijeg klijenta u procesu inoviranja.

Belgrade Venture Forum su, pored Centra za transfer tehnologije Univerziteta u Beogradu, podržale i neke od najvećih svetskih kompanija, kao sto su Microsoft, IBM, Samsung, Erste Bank, PepsiCo, i drugi, kao i ambasade, mnogobrojne institucije i mediji.

Više o Belgrade Venture Forum-u, programu i učesnicima, možete ѕaznati na: www.belgradeventureforum.org

Pozivamo Vas da uzmete učešće na ovom jedinstvenom događaju posvećenom najdinamičnijem delu privrede, i pogledate promo pakete ulaznica kao što su:

  • 3 po ceni 2
  • 5 po ceni 3 i
  • mogućnost da predstavite Vašu kompaniju pred više od 500 učesnika putem korporativnog štanda uz kupovinu samo 5 ulaznica

Centar za transfer tehnologija UB je članicama Univerziteta obezbedio popust od 10 odsto.
Za više informacija o popustu kontaktirajte nas putem el. pošte: ctt@rect.bg.ac.rs