Besplatno učešće na VivaTech konferenciji

Besplatno učešće na VivaTech konferenciji

Viva Technology je najveći evropski startap i tehnološki događaj, koji se ove godine održava šesti put, u periodu od 15. do 18. juna 2022. godine, u Parizu. Program će ovog puta moći da se prati i online.

Tokom četiri intenzivna, zanimljiva i dinamična dana, VivaTech okuplja najveće globalne poslovne lidere, startap timove, investitore, istraživače i inovatore, sa ciljem pokretanja pozitivnih promena u društvu, predstavljanja revolucionarnih inovacija i tehnologija, ali i sjajnih mogućnosti za sve koji veruju u moć tehnologije i njen uticaj na transformaciju poslovanja i društva u celini. Konferencija ruši tradicionalne barijere između inovatora i globalnih poslovnih lidera, povezujući ih i predstavljajući sve benefite koje mogu imati kroz saradnju i partnerstva. Takođe, učesnici VivaTech konferencije imaju priliku da se upoznaju sa najaktuelnijim proizvodima i uslugama i brojnim inovativnim demonstracijama.

Učešće na Konferenciji se naplaćuje, ali mi vam ovog puta dajemo šansu da na njoj učestvujete online potpuno besplatno!

Univerzitet u Beogradu i organizatori VivaTech konferencije obezbedili su besplatno učešće za studente, istraživače i profesore, koji će dobiti priliku da se povežu sa inovatorima iz 149 zemalja širom sveta, upoznaju sa novim tehnologijama i isprate brojna inspirativna predavanja i radionice.

Svoje besplatno učešće možete obezbediti putem sledećih linkova:

NAPOMINJEMO da je prvi link validan 15 puta, a drugi link je validan 3 puta – što znači da treba brzo da delate i na vreme iskoristite jedinstvenu priliku da potpuno besplatno učestvujete na VivaTech konferenciji.

Detalji o samom programu nalaze se na stranici: https://vivatechnology.com/