Besplatan online događaj iz oblasti preduzetničkog razvoja

Besplatan online događaj iz oblasti preduzetničkog razvoja

Gold Ventures Investment (GVI), izraelska investiciona kompanija specijalizovana za strateški konsalting i investicije, organizuje online obuku 25. avgusta u 17 časova, koja će obuhvatiti nekoliko tema značajnih za razvoj inovativnih poslovnih prilika.

Događaj će početi obraćanjem izvršnog direktora kompanije, Kobi Kalderon-a, koji će se posebno osvrnuti na temu maksimiranja rezultata i uspeha kompanije koji se odigravaju paralelno sa razvojem tima i saradnjom sa partnerima i investitorima.
Nakon toga, Noa Schecter, konsultantkinja, mentorka i strateška partnerka kompanije GVI, ekspertkinja u oblasti komunikacija i unapređenja liderskih veština, govoriće o maksimiranju timskog potencijala. Sposobnost preduzetnika da potencijalnim investitorima predstavi svoj tim smatra se jednim od ključnih faktora prilikom donošenja odluke o potencijalnom investiranju. Na ovoj radionici učesnici će bolje razumeti snage i slabosti svake individue u timu i dobiti alate za stvaranje kohezivnog, maksimalno efikasnog tima.
U poslednjem delu obuke, Jude Barak, poslovna savetnica i ekspertkinja za prezentacione veštine, govoriće o kreiranju pobedničke prezentacije. Učesnici će naučiti šta je neophodno pripremiti pre početka rada na prezentaciji za investitore, savladaće ključne termine i poruke koje investitori žele da čuju tokom prezentacije i naučiti da izbegnu uobičajene greške.

Za događaj se možete prijaviti slanjem mejla na adresu info@gold-ventures.com i dobićete povratnu poruku sa Zoom linkom za uključenje.