Preduzetništvo

GIVING BUSINESS THE SPARK THEY NEED

CTT želi da podeli velike ideje sa vama. Priključite se našim radionicama, obukama, predavanjima- neke od njih mogu transformisati vaš posao.

START-UP – SAVETOVANJE I MENTORSTVO

Ukoliko imate inovativnu tehnologiju za koju mislite da može da obezbedi brzi rast i napredak biznisa, mi smo tu da vam pomognemo savetima i našim iskustvom da osnujete start-up i da ga ispravno vodite. Mentorstvo iskusnog tima Centra može vam olakšati početne korake ovog rizičnog ali unosnog posla.

radionica

KONTAKTI I SARADNJA

Imajte na umu da Start-up uvek podrazumeva veliko tržište, i da su vam potrebni kontakti da biste uspeli. Učestvovanjem na našim brojnim događajima možete bolje da se upoznate sa tržištem i njegovim potrebama. Naše aktivnosti posećuju kompanije iz zemlje i sveta, svetske organizacije i važni akteri u svetu transfera tehnologije. Iz tog razloga vas pozivamo da pratite naše događaje i ostvarite kontakte koji mogu da dovedu do uspešne saradje i finansijske podrške vašeg preduzeća.

DOGAĐAJI I AKTIVNOSTI

Sve naše radionice i manifestacije posećuju relevanti ljudi iz sveta transfera tehnologije, ali smatramo da Start-up kompanije najveću korist mogu imati na našim Open Innovation Lab i CrowdStreaming aktivnostima.

dogadjaji

Open Innovation koncept je razvijen usled činjenice da kompanije i korporacije ne mogu da isprate velike tehnološke i digitalne promene u savremenom dobu bez inovativnih rešenja iz eksternih resursa. Open Innovation Lab spaja velike kompanije sa srpskim startapima i mladim timovima radi stvaranja inovativnih rešenja.
CrowdStreaming je osmišljen u cilju dovođenja CrowdFunding sistema u Srbiju. Ovim putem možete, kao mladi i vredni Start-up tim, da prikažete svoje poslovanje mnogo većem broju zainteresovanih strana i obezbedite sredstva za svoje poslovanje kroz veći broj individualnih ulaganja. U svetu se ovaj vid finansiranja pokazao izuzetno efikasnim, a CTT je tu da našim startupovima pomogne da ih primene.