Katana akcelerator: Za inovativne ideje fond od 1,2 miliona evra

katana

Katana akcelerator: Za inovativne ideje fond od 1,2 miliona evra

01.12.2016.

KATANA poslovni akcelerator, koji će podržati inovativne ideje u primeni novih tehnologija namenjen startapima malim i srednjim preduzećima a u prvoj fazi i pojedincima koji posluju u poljoprivredi, sektoru proizvodnje i distribucije hrane, IKT sektoru ili novim rastućim industrijama. Ovaj akcelerator deo je KATANA projekta podržanog od strane EU.

KATANA akcelerator identifikovaće inovacije sa najvećim razvojnim potencijalnom u agro i IKT sektoru, kao i novim, brzo rastućim tehnologijama poput GPS, dronova, Interneta – i stvoriće jedinstvene poslovne modele kao i modele finansiranja. Odabranim startapima i malim i srednjim preduzećima KATANA akcelerator otvoriće pristup znanju, tehnologijama, kapitalu i tržištima, sve sa ciljem omogućavanja konkuretnosti na globalnom nivou, te pospešivanja prekogranične i međusektorske saradnja.

10 najuspešnijih biće finansijski podržani sa 100.000 evra. Poziv da se uključe je upućen svim zainteresovanim. Za početak biće dovoljno da putem sajta www.katanaproject.eu pošalju dvominutni video i predstave svoju ideju.