‘A’ Design Award 2015.

‘A’ Design Award 2015.

29.01.2015.

„A’ Design Award & Competition“ je vodeće međunarodno godišnje takmičenje u dizajnu. “A’ Design“ priznanja su podeljena na veliki broj oblasti, kako bi predstavili što više dizajnera iz celog sveta i iz što više disciplina. „A’ Design“ nagrada je sveobuhvatan komplet za nagrađeni dizajn.

Glavni cilj takmičenja je kreiranje globalne svesti o dobroj praksi i principima, isticanjem najboljeg dizajna u svim zemlja i svim oblastima. Krajnji cilj „A’ Design“ nagrada je da podstakne dizajnere i brendove širom sveta da kreiraju superiorne prozvode i projekte koji će koristiti društvu u celosti.

Svake godine, „A’ Design“ nagrada se dodeljuje radovima koji su bazirani na inovaciji, tehnologiji, dizajnu i kreativnosti. A radovi se prihvataju pod uslovom da su dizajnirani u poslednjih 10 godina.

Rok za prijave je 28. februar, a rezultati će biti objavljeni do 15. aprila 2015. godine. Za više informacija o konkursu možete posetiti web adresu: http://www.ekapija.com/website/sr/page/1056365/Raspisan-konkurs-za-takmi%C4%8Denje-A-Design-Award-Rok-za-prijavu-28-februar

http://www.designaward.com/