Otvoreni poziv kompanijama za prijavu projekata na Belgrade Venture Forum

Otvoreni poziv kompanijama za prijavu projekata na Belgrade Venture Forum

18.09.2014.

Kao što je poznato, BgVF je vodeći venture capital investment forum u SEE regionu. Na jednom mestu spaja preduzetnike, investitore, organizacije koje podržavaju razvoj preduzetništva, državu i privatne institucije. Prošle godine, Belgrade Venture Forum, je ugostio vise od 40 investitora i poslovnih anđela, 37 kompanija je dobilo priliku da pitchuje – prezentuje (od 130 koje su se prijavile), a vise od 350 učesnika je imalo priliku da uči i uspostavljaja poslovne kontakte tokom foruma, što je posebno bitno, uzevši u obzira da je 30% takmičarskih kompanija bilo izvan Srbije, odnosno iz celog regiona.

Ove godine, Belgrade Venture Forum će biti trodnevni događaj, od 5. do 7. novembra, na istoj lokaciji – Hotel Metropol Palace, Beograd.

Možete pogledati kratak film (četiri minuta) o prošlogodišnjem Belgrade Venture Forum event-u na:

www.youtube.com/watch?v=iNGl6LfOoio

Takmičenje za Pitching aplikacije je otvoreno do 5. oktobra 2014, a kompanije koje budu odabrane da nastupe, dobijaju besplatno učešće na Belgrade Venture Forum-u.

Kompanije i pojedinci mogu da se prijave na takmičenje, ali i da saznaju više o samom događaju na: http://www.belgradeventureforum.org (prijavljivanje je potpuno besplatno).