Imaš inovaciju? ″Priključi se″ i osvoji milion dinara

generator

Imaš inovaciju? ″Priključi se″ i osvoji milion dinara

Pod sloganom ″Priključi se″ i kroz konkurs ″Generator″, Sosijete ženeral banka nagrađuje 40 inovativnih preduzetničkih ideja. ″Generator″ je prilika za sve one koji imaju inovativni i originalni proizvod ili uslugu bez obzira na delatnost, sa potencijalom da bude profitabilan i da donose vrednost krajnjim korisnicima.

Glavnu nagradu, u iznosu od milion dinara, obezbeđuje Sosijete ženeral banka, nagrada publike iznosiće 500.000 dinara, a nagrade će obezbediti i partneri na ovom konkursu (Vip mobile, Maxi prehrambeni lanac, internet oglasni portal KupujemProdajem i Centar za tehnološko preduzetništvo i inovacije ICT Hub).

40 najboljih inovacija će biti predstavljene na sajtu i promovisane, a u finalni izbor ući će 10 projekata koji će svoje ideje prezentovati pred žirijem i učestvovati u trci za glavnu nagradu i nagradu publike.

Konkurs je otvoren do 10. oktobra , a pravo učešća na konkursu imaju svi zainteresovani pojedinci, timovi, preduzetnici ili pravna lica koji žele da pokrenu novi ili razviju postojeći biznis.

Izvor: http://www.societegenerale.rs/alert/milion-dinara-za-najbolju-inovativnu-preduzetnicku-ideju/