Slush 2016 Global Impact Accelerator

slush 2016

Slush 2016 Global Impact Accelerator

18.08.216.

Domaćim startapima i ove godine se nudi prilika da predstave svoje ideje u oblasti društvenih inovacija i kvalifikuju se za učešće na konferenciji Slush 2016 u Helsinkiju – na takmičenju Slush koje će biti održano u Beogradu, 1. septembra 2016. godine, u prostorijama Fonda u Naučno-tehnološkom parku „Beograd“, od 11h do 16h.

Srbija je jedna od 20 zemalja širom sveta u kojima će tokom leta biti održana lokalna takmičenja za Slush. I ove godine takmičenje za naše kompanije organizuje Fond za inovacionu delatnost u saradnji sa Ministarstvom spoljnih poslova Finske.

Idealni kandidati za takmičenje su startapi koji razvijaju originalna i održiva rešenja za goruća pitanja Planete – bez sektorskih i geografskih ograničenja; imaju iskustvo i potencijal za rast; veštine i želju da postignu uspeh; poslovnu ideju koja je privukla interesovanje, ali je i dalje u ranoj fazi razvoja; prototip u radnoj fazi.

U nadmetanju učestvuju domaći startapi, od kojih najbolja tri prolaze evaluaciju finskih stručnjaka u Helsinkiju, a pobednik ulazi u Program „Impact Accelerator“ i odlazi na Slush konferenciju.

Prijave za takmičenje treba poslati Fondu do 26. avgusta 2016. godine popunjavanjem formulara koji se nalazi na adresi https://goo.gl/forms/cf7XA0GnokZ9arqU2, a sva pitanja se mogu slati na slush@inovacionifond.rs

Izvor: http://www.inovacionifond.rs/pocinje-prijavljivanje-za-lokalno-takmicenje-slush-2016/